New drums day

By heinelennart|May 1, 2018|Ikke kategoriseret|

Den store unboxing-dag oprandt, og jeg havde nogen tid forinden afgivet min bestilling på et Drum Limousine-sæt i størrelserne 10, 12, 14, 16 og 22 samt 14 tommer lilletromme. Farven blev den såkaldte Ginger Sparkle, da jeg elsker sparkle-farver, men gerne ville undgå den klassiske guldfarvede sparkle – ofte kaldet Champagne Sparkle. Men én ting er farveprøver og en anden er at se sættet i virkeligheden.

Det skulle så være en dag sidst i april 2018, og jeg må sige, at jeg ikke alene var tilfreds med resultatet, men også decideret positivt overrasket, da synet i vinduet mødte mig. Her stod det færdige trommesæt klar og opstillet.

Inden da havde jeg kun set selve kedlerne (og allerede der været positivt overrasket).

Sådan så kedlerne ud, da jeg så dem første gang, nogle uger inden afhentning af det færdige sæt hos Drum Limousine i Gl. Munkegade.