Clinic til TS-dage på Fyn

By heinelennart|March 23, 2016|Ikke kategoriseret|

Jeg afholdt – flankeret af Mikkel Riber på bas og Anders Høeg på guitar – en clinic/workshop til trommeslageren.dks årlige sammenkomst på Fyn i marts 2016. Arrangementet hedder TS-dage, og der blev fortalt, spillet, tegnet og fortalt røverhistorier.

Jeg hyggede mig gevaldigt, og derfor endte selve clinic-delen med at vare mere end 3 timer alt i alt. Men sådan går det, når jeg først går i gang med at tegne og fortælle – og spille.

Jeg havde den fedeste dag i går, hvor jeg afholdt drum clinic til trommeslagernes ultimative nørdearrangement, TS-dage i Odense, flankeret af de to herligste badass-kumpaner, Mikkel Riber og Anders Høeg. Tak til alle fremmødte, der gad høre på mig. Her et lille sammendrag af første nummer, Put up or shut up af Jonathan Mover, (inden kameraerne slukkede)…

Slået op af Heine Lennart Christensen i Søndag den 13. marts 2016

Foto: Gunnar Kristiansen